06 december 2013

navneskifte til naturbarnet - og et hint om FRI FILM til den 10. december, skynd dig lidt …


 
JUHU, stor dag for mig !
 
Bloggen har nu skiftet navn til naturbarnet og er derfor rykket til sit helt eget domæne naturbarnet.dk uden alt det med blogspot i navnet. Det har godt nok taget mig en del tid at finde mit nye navn og få kærlig support til alt det tekniske, som jeg bare har været gået helt død i. Altså, som i HELT DØD... Jeg er meget lettet, glad og taknemmelig - så lige en helt særlig tak til alle jer, der har været involveret. U know who u are <3
 
Dette betyder, at du fremover kan finde mine opskrifter på naturbarnet.dk - dejligt let og kort navn - og at du nu også kan gå ind og like min side på facebook, som også lige er røget op her til aften ! Her vil du finde nogle af favoritterne samlet og smidt ind som en lille klassiker-kavalkade. God fornøjelse !
 
naturbarnet.dk vil også få et nyt design om forhåbentlig ikke så længe, så det skal du ikke blive overrasket over når det sker - du er stadig det rette sted :)
 
Og så smider jeg også lige et link til FRI FILM for de af jer der ikke har opdaget det - og jeg kan kun varmt anbefale at man kaster sig over denne velproducerede dokumentar om mad på 1 time og godt 17. Den hedder FOOD MATTERS og handler om sund og naturlig mad - og om hvordan vi altså bare ikke kommer udenom at den mad vi propper i os, påvirker os både i krop og sind. En ren krop giver et gladere menneske. Det er min overbevisning. Enjoy the movie !
 
Eeeeeelsker mit nye navn
& at ha' et kort domæne !
 
Kærligst,
naturbarnet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar