27 december 2013

Mad i billeder fra MALAGA - samt tusind tak for i år & et ønske om et MAGISK NYTÅR til jer alle !


naturbarnet ønsker jer alle et rigtig dejligt, glædeligt, fantastisk, vidunderligt, smukt, meningsfyldt, magisk, eventyrligt og lykkebringende NYTÅR !
 
Jeg var en lille smuttur i Malaga her i december måned. Kom hjem den 23. december med en lille smule ekstra farve i kinderne og lidt ekstra energi i kroppen. Skønt !
 
Det var virkelig en fantastisk tur med en del dejlige solskinstimer og temperaturer på ca. 18 grader. Det kan varmt anbefales… Stranden var skøn og selve den centrale bydel var vidunderlig smuk. Små bitte snørklede gader med gamle bygninger, kirker, små hyggelige butikker og flere idylliske pladser med springvand, afslappet atmosfære og lækker mad. Herunder får I lige nogle billeder fra mit bedste måltid, der bestod af en vifte af seriøst lækre og mere modernede anrettede tapas. Velbekomme!
 
TAPAS
- La Plaza, Malaga
 
Da jeg jo ikke rigtig spiser stivelse af nogen slags, så undgik jeg det brød og anden stivelse på disse retter og spiste grøn salat til i stedet .... Jeg måtte dog lige smage en lille bitte gaffel-fuld af den marokkanske couscous, som var helt fantastisk aromatisk og meget smagfuld !


 

 
 


Jeg elsker virkelig mad med gode, naturlige råvarer tilsat god smag og krydderi. Det bragte Malaga virkelig på. Læg pænt mærke til den gule dressing på de grillede chorizo pølser, ÅH det var mums, og de lavede alle deres dressinger og sovse selv - imponerende. Og så samtidig serveret i solen på en hyggelig lille plads i centrum, varm oplevelse på alle måder - kunne ikke blive meget bedre !

Jeg vil lige samtidig TAKKE for alle jer, der læser med, kommenterer, kommer med ønsker og for den utrolige modtagelse min nye facebook side allerede har fået på så kort tid. Jeg fik desuden i dag en rigtig skøn besked for en ven, jeg ikke har set i en del år. Han takkede for al min inspiration til en sund og ’kemi-fri’ hverdag her på bloggen og håbede på mere næste år. Det varmede utrolig meget, og en ekstra tak til ham <3
 
Jeg håber at naturbarnet fortsat vil bringe flere og flere mennesker inspiration til en mere naturlig kost, der også er let at lave og som smager godt. Jeg er meget taknemmelig for alle jer, der hjælper mig med at sprede denne inspiration. Og jeg håber det nye år vil bringe på en masse nye eventyr, hvor jeg udover facebook siden også vil sætte et par andre nye projekter i søen. Ser frem til at dele det alt sammen med jer i 2014.
 
Et fantastisk nytår fra mig til jer
- håber det nye år bringer jer masser af magi & eventyr J
 
Nammenam,
naturbarnet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar