15 september 2013

GLASsugerør - en FANTASTISK opfindelse


 
Som du nok kan se på bloggen, så er smoothies en ret integreret og fast del af mine daglige madvaner. Jeg får som regel en smoothie hver dag, enten som morgenmad, fordelt som 2 mellemmåltider, eller ½ morgenmad og 1 mellemmåltid. Derfor blev det også sådan lidt voldsomt med alle de plasticsygerør, der fløj om ørerne på mig hver dag - og så var jeg så heldig at få nogle fantastiske sygerør i julegave sidste jul, som nu er gået hen og blevet total YNDLINGSgave !!
 
SUGERØR
- af glas …
En pakke med mængderabat:
4 styk glassugerør
1 styk rensebørste
 
De burde være en hel del sundere at bruge - så man ikke render og ’patter’ på alt det plastic hele tiden …… MEN herudover synes jeg også, at de er super nemme at bruge. Hvis man skyller dem med det samme efter brug, eller bare sådan nogenlunde lige bagefter, så vasker vand dem helt fint rene uden man behøver stå med den lille tilhørende rensebørste. Den tager jeg kun frem, når jeg har været virkelig doven eller i virvar glemt at skylle dem. Og så propper jeg dem i ny og næ en tur i opvaskeren, det går også super fint !
 
Jeg har også tabt dem på gulvet flere gange, altså ikke lige et klinkegulv, men de kan holde til en hel del og var slet ikke så skrøbelige som man kunne frygte - og jeg har faktisk kun haft 2 af dem i brug, som har holdt siden jul uden problemer af nogen slags.
 
De er købt her, og blev leveret dagen efter - så servicen skulle også være god.
http://www.naturebaby.dk/shop/search-1.html?keyword=glassuger%F8r
 
De findes i lidt forskellige størrelser, en tykkere til smoothies, og nu også med knæk på kan jeg se - hvis man synes det er sjovt …
 
ELSKER sunde GAVER J
 
Sippedisip sip,
LevSundtNU
Billederne i dette indlæg er taget af fotograf, Jonas Raaby
jraaby [snabel-a] googlemail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar