08 september 2013

Det skønneste fødselsdagsmåltid - chokoladekage og varm kakao med god samvittighedDet var min fødselsdag i sidste uge, og her blev jeg virkelig forkælet !! Jeg blev hentet efter arbejde af en rigtig god veninde, som kørte mig til en restaurant jeg længe gerne har villet besøge, men bare ikke fået gjort … Og det var en skøn skøn oplevelse.
 
Jeg fik flag på bordet, og serveret en masse lækkert, sundt og velsmagende fra menukortet. Tusind tak til søde Kira, og tak til simpleRAW i Oehlenschlægersgade på Vesterbro for den hyggelige stemning. Et sundt spisested, jeg virkelig godt kan anbefale. Rigtig sød betjening, og mad fuld af smag og friske råvarer. Her får du min menu og lidt flere billeder af festlighederne. Velbekomme!
 
SKØNNESTE
fødselsdagsmenu

Dessert
Triple chocolate raw cake
Hot raw cocoa med mandelmælk
 
Juice & shot
Gertrud - spinat, avocado, citron og æble
Maren -ingefær og æble
 
Hovedret
Gazpacho
Carrot crackers
 
Vi startede helt bagvendt med kage og kakao først. Jeg havde bare virkelig lyst til kage, da vi ankom, så hvorfor ikke … ?! Og mums, den kage var virkelig cremet og lækker, og jeg manglede på ingen måde en mere traditionel fødselsdagskage. Fik lækkersulten stillet godt og grundigt, også selv om portionen umiddelbart ikke så så stor ud.   


Herefter fyldte vi på med god energi i form at friskpresset juice og shots. Mums igen, smager jo altid godt. Og til sidst var jeg faktisk ikke vildt sulten længere, så valgte en let gazpacho og nogle gulerodskiks til. Jeg blev dog meget overrasket over smagen i gazpachoen, som var meget fyldig og havde en virkelig god sammensætning. Meget lækker.

Min veninde bestilte denne lækre avocadosalat og rosmarinbrød til. Det var også et skønt og smagfuldt måltid med en rigtig god dressing.


At spise hele dette lækre måltid med god samvittighed, uden at skulle røre en finger, og en krop,der absolut ikke gør brok - jamen, det er jo bare en fryd. Efter mange år med masser af problemer med krop og vægt, så savner jeg stort set intet af det forarbejdede, sukkerholdige eller andet kunstige spise, som jeg førhen formentlig havde fyldt mig med på min fødselsdag. Men hjælper jo lidt at der er gode restauranter og cafeer til, der serverer lækker, sund mad med rene og naturlige råvarer. Hjertens gerne endnu flere af den slags, tak J
 
Den SKØNNESTE
fødselsdagsmenu J
 
MUMSELIMUMS,
LevSundtNU

1 kommentar:

  1. Og det skal lige siges, at vi helt selv betalte for ALT hvad vi bestilte og spiste, og altså ikke så lidt igen - så det søde personale anede intet om dette indlæg, da de serverede alt denne lækre mad for os :)

    SvarSlet