30 august 2013

Min sunde MANGO LASSI - en sensommer fryd - fuldkommen mælkefri, laktosefri og sukkerfri !!!


Op med humøret - det skulle blive over 20 grader og sol igen i næste uge - så her får I en skøn skøn fryd til sensommeren, der giver en hurtig stemning af ferie under sydlige himmelstrøg. Og så er den mælkefri og laktosefri, sukkerfri og bare helt igennem naturlig, sund og lækker !
 
Velbekomme J

MANGO lassi
- med kokosmælk
 
Ingredienser
1 dåse kokosmælk *
3 modne mangoer
 
Ekstra
Vaniljekorn
Limesaft
Limeskal
Kardemomme
 
Opskrift
1) Smid alle ingredienserne i en blender
2) Blend, vupti
3) Hæld op og tilsæt måske en isterning eller to
4) Server og nyd i hængekøjen !!!
 
Jeg har lavet denne opskrift med kokosmælk i stedet for yoghurt, hvilket betyder at den ikke behøver sukker af nogen art til sødning. De naturlige ingredienser klarer dette. Smart, hvis jeg selv skal sige det.
 
Derudover har jeg lavet den med kun 2 ingredienser, hvilket fungerer perfekt og så et par valgfrie ingredienser - kunne ikke være lettere. Du skal så kunne lide kokos, men jeg var selv meget overrasket over smagen af denne kombination og hvordan man får en dejlig smag af mango, og kokossmagen komplimenterer fint og ikke overdøvende…
 
Anbefalinger: hold måske lidt tilbage med kokosmælken, og tilsæt det sidste når du har smagt til - alt efter hvor glaaaaad du er for kokossmagen. Og prøv lige med et pift kardemomme, det er altså slet ikke dårlig. Lyder måske lidt mærkeligt, men mums siger jeg bare !
 
* Jeg anvender den grøn-blå variant fra COOPs butikker - den er billig og uden tilsætning af nogen slags, alene kokos og vand ! Se varianten på det midterste billede ....
 
Smag af sol, ferie, hængekøje 
og sydlandsk stemning J
 
MUMS,
LevSundtNU

 
 


Billederne i dette indlæg er taget af fotograf, Jonas Raaby
jraaby [snabel-a] googlemail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar