26 februar 2012

Æbleringe – næsten som skumfiduser

Jeg kan godt savne konsistensen og smagen af skumfiduser, men jeg er ikke lige er stødt på en variant uden sukker eller anden kemi - wonder why - kommer jo nok heller ikke til at ske, da hovedbestanddelen af skumfiduser er sukker.

Derfor blev jeg meget overrasket, da jeg smagte disse bløde æbleringe. De har faktisk ikke tiltalt mig overhovedet, da jeg har tænkt, at de ville være lidt klamme... Men det viste sig faktisk, at de har lidt samme konsistens som skumfiduser og en tilpas sødlig smag. Så gør som mig og køb de bløde æbleringe, selvom de måske ser lidt utiltalende ud - det er et hit, når du skal guffe lidt sødt med god samvittighed. Velbekomme!

Æbleringe – langt sundere skumfiduser

Økologiske Æbleringe
- næsten som skumfiduser
Ingredienser
Økologiske Æbleringe

Opskrift
1) Åben posen og guffeliguf

Denne variant har jeg fundet og købt hos en af Helsemins forretninger. Jeg har imidlertid også købt nogle tilsvarende på en messe, hvor der var en svensk stand, der solgte ’sundt slik’. De var en del større og mindst lige så gode. 

Der er en del kalorier i tørret frugt, så du skal huske at passe lidt på mængderne. Når jeg har lyst til lidt slik, så laver jeg gerne en lille bitte tallerken med lidt forskelligt, så jeg nemmere kan begrænse portionen og samtidig får tilfredsstillet min trang til sødt. For tiden står den gerne på et par af disse æbleringe, et par mini figner (smager lidt af karamel, se indlægget her ’tørrede bær og frugt’), et par bananskiver med lakridspulver (se indlægget her ’lakrids – på en nem og sund måde’), 8-10 salte mandler (se indlæg her ’mandler med himalayasalt’) samt lidt frisk frugt. Rigtig god fornøjelse !

Skumfiduser på en langt sundere måde J

Guf guf guf guf,
LevSundtNU

4 kommentarer:

 1. hehe, lyder specielt men må helt sikkert prøves :)

  MVH

  http://healthy-and-beautifull-food.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - go for it, det er forsøget værd, kan jeg jo så sige :)

   God aften,
   KH Ditte

   Slet
 2. Det er nemlig guffeliguf!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Maria,

   Præcis guffeliguf :))

   KH Ditte

   Slet