26 november 2011

Samling af sunde blogs – tak til ”Det skal smage af noget”

Lise fra bloggen ”Det skal smage af noget” har for et stykke tid siden udgivet et indlæg med en samling af danske, sunde blogs. Denne liste er særdeles interessant, og en del flere sunde blogs nævnes blandt kommentarerne til dette indlæg.

Bloggen ”Det skal smage af noget” er selv en blog med sunde opskrifter, og derudover et stærkt fokus på kaloriesammensætningen af måltiderne. Herudover synes jeg, at Lise har nogle rigtig gode ideer og tricks til mellemmåltider. Du kan se hendes indlæg med samlingen af de danske, sunde blogs samt korte beskrivelser af disse lige her: Det skal smage af noget – det gamle link

Jeg har også lige linket til hendes nye blog, de andre sunde blogs samt nogle af de blogs, der nævnes i kommentarerne, herunder…

God fornøjelse!

Sunde blogs

Ingredienser
Inspiration inspiration inspiration ….
Opskrift
Vi er alle meget forskellige, og forskellige metoder, principper og livsstile hjælper forskellige mennesker – også på forskellige tidspunkter af ens liv. Så snus til inspiration forskellige steder, lyt til din krop og fyld kun den mad i din krop, der giver dig en herlig følelse af velvære og energi.

Spørgsmål: hvor finder du din inspiration ?
Spørgsmål: har du små, nemme tricks til en sundere livsstil, du vil dele med andre ?
Spørgsmål: kender du til andre sunde blogs ? 

Herudover håber jeg, at du kan finde inspiration her på min egen blog LevSundtNU - hvor jeg især fokuserer på sunde og naturlige ingredienser, og dermed primært løsninger uden sukker, tilsætningsstoffer og andet kemi ...

Inspiration er alfa omega!

Snus snus snus,
LevSundtNU

4 kommentarer:

 1. Kære Nanna,

  Velbekomme :)

  KH Ditte

  SvarSlet
 2. Hej.
  Du må meget gerne skrive mig på listen :-) - Hvis du synes om min side.

  www.ensunderehverdag.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette,

   Jamen den vil jeg da lige se nærmere på - titlen lyder jo som noget jeg er interesseret i :)

   Du giver mig egentlig en ide til at lave en opdateret liste - det kunne være jeg skulle gøre det i nærmeste fremtid :)

   God dag,
   KH Ditte

   Slet