06 november 2011

Grøn superfood cereal – total aftensnack favorit

Dyrt, men ’so worth it’!! Jeg mangler ofte et sødt alternativ om aftenen, der IKKE er sukkerholdig og som min krop ikke straks lagrer på sidebenene. Jeg har ledt længe og testet meget forskelligt, men nu tror og håber jeg at have fundet en løsning. En superfood cereal, en grøn granola, som jo sådan set er en müsli andre nok ville bruge til morgenmad. Men jeg bruger den som en sød aftensnack, som min krop umiddelbart ikke har problemer med at fordøje, selvom jeg spiser det lidt sent på aftenen. Og jo, jeg spiser det bare bart… Det ser ikke ligefrem tiltalende ud, men jeg lover, at du ikke bliver skuffet over dette søde grønne superfood snack alternativ. Velbekomme!

Sødt og sundt granola  

Sød og grøn superfood cereal
- total aftensnack favorit!
Ingredienser
Superfood Cereal – Hemp & Greens

Opskrift
1) Køb ind på nettet, fx hos raw and more
2) Luk op
3) Guf guf guf…

Jeg har købt det hos raw and more, og der findes også en Acai & Blueberry variant, som jeg dog ikke lige har afprøvet endnu. Så den kan jeg altså ikke sige om min krop reagerer lige så positivt på … Men begge varianter er: sprouted, gluten-free,  vegan, nut free og raw. Så bliver det nok ikke meget bedre!


Jeg har en lille formodning om, at denne superfood variant med alle de grønne og spirede ’guldkorn’, er det som gør at min krop meget lettere kan fordøje det og derfor heller ikke ser det som et skud 'sukker', der skal sendes direkte til lårbasserne. Hvis jeg spiser andet sødt om aftenen, synes jeg ofte at jeg kan føle mig oppustet om morgenen og også have taget på. Men af en eller anden skøn årsag, så reagerer min krop anderledes og bedre på dette produkt, så det tænkte jeg lige at jeg ville give videre til dig, som læser dette – god fornøjelse J

Sød og grøn aftensnack!

Guf guf guf,
LevSundtNU

4 kommentarer:

 1. Uhm, den må jeg prøve. Har nemlig også en dårlig vane med at "fylde i hovedet" om aftenen inden sengetid, så dette kunne måske være et godt alternativ til Marabou og lignende.. :)

  SvarSlet
 2. Kære Merete,

  Jeg var selv meget skeptisk pga. udseendet, men nu er jeg total fan ...
  Sødmen kommer bla. fra banan og rosiner, og det dækker i hvert fald mit behov, når jeg får mine søde crawings. Andre vil måske finde det lidt tørt at spise bart, og spise det med lidt soyamælk eller andet istedet.

  KH Ditte

  SvarSlet
 3. Kan ikke helt lure hvad det smager af?

  SvarSlet
 4. Kære Malene,

  Hmmmm - den er også lidt svær at beskrive...

  Der er en del ingredienser, der gør det sødligt, såsom banan, kokos og rosin. Men der er også en del andre ingredienser, der hiver i den anden retning - som gør at det ikke er oversødt, og får en konsistens af müsli.

  Jeg skriver lige hele listen af ingredienser her - ved ikke om det hjælper ;)

  Organic Buckwheat Sprouts, Organic Coconut, Organic Coconut Palm Sugar, Organic Sultana Raisins, Organic Banana, Organic Sunflower Sprouts, Raw Brown Rice Bran & Germ (grain-free), Organic Sesame Seed, Green Protein Superfood Blend (Organic Hemp Protein, Organic Spinach Powder, Organic Spirulina, Chlorella, Organic Alfalfa Leaf and Organic Dandelion Leaf), Organic Vanilla Extract and Himalayan Crystal Salt

  KH Ditte

  SvarSlet