08 januar 2012

Min yndlingste - Green Balance

Jeg aner ikke hvad der præcis giver denne te sin særegne smag, men den smager vanvittig godt og som ingen anden te, jeg ellers er stødt på. Hvis jeg får lyst til noget slik-agtigt, så drikker jeg ofte denne te. Smagen er virkelig svær at forklare, så du bliver nok nødt til at prøve den selv, men den er en kombination af let syrligt og frugt, på en vanvittig god måde J God fornøjelse!

Min yndlingste – med vanvittig god smag 

Min yndlingste med vanvittig god smag
- Green Balance, økologisk Yogi Tea
Ingredienser
Økologisk Yogi Tea – Green Balance

Opskrift
Da teen indeholder en stor mængde grøn te, er det bedst at lade vandet køle af i cirka 10 minutter efter kogning, da det så lander på omkring 80 grader, perfekt til grøn te. Hæld vandet på og lad teen trække i 2-3 minutter. Og så er der te ...

Smagen må komme fra enten kombucha, der er i teen, eller kombucha i kombination med hylleblomst, citrongræs og citronverbana, der også er i. Eneste minus ved teen er, at den også indeholder 'naturlig aroma', hvilket jeg aldrig har været stor fan af. Min krop fortæller mig ofte, at disse ikke er helt så naturlige som ordet kunne hentyde. Men indtil videre har jeg ikke fået signaler og kløe af at drikke denne te - og det håber jeg heller ikke kommer på noget tidspunkt !

Du bør virkelig også huske at dufte til denne te, inden du ’sætter tænderne’ i den. Duften er med til at tilfredsstille dine sanser og denne har en virkelig god frugtagtig og aromatisk duft. Ofte synes jeg mange teer kan dufte fantastisk, men så bliver man skuffet over smagen. Denne te har både en fantastisk god duft og vanvittig god smag – og nu håber jeg ikke, at jeg har oversolgt den, så du bliver skuffet. Men det er virkelig min yndlingste, som jeg ofte selv drikker og altid sørger for at have i skabet.

Jeg tror, at Yogi Tea varianterne har fået nyt design siden denne pakke – så du skal gå efter varianten Green Balance og ikke nødvendigvis lige præcis denne teæske, som den ser ud her på billedet. Jeg har selv købt denne i en af Helsemins butikker, men jeg har også set varianten på nettet …

Vanvittig god J

Sip Sip Sip,
LevSundtNU

Ingen kommentarer:

Send en kommentar