09 august 2011

Pam’s Lovely Mealbox på Frederiksberg – nammenam, der må jeg hen igen

Nammenam, siger jeg bare – og se lige de billeder...

Dejlig frokost uden gluten, sukker og mælk

Pam's Lovely Mealbox
- med laks og med kylling
Ingredienser
Pam’s lovely mealboxe
Pam’s lovely muffins

Opskrift
Du gør intet arbejde selv, bare spis til du skammer dig! Og ingen oppustet mave eller træt krop. Den perfekte frokost, og min bedste madoplevelse længe J

I lørdags var jeg endelig forbi Pam’s Lovely Mealbox i Smallegade på Frederiksberg, som jeg længe har haft i tankerne at besøge. Og det var absolut ingen skuffelse. Min søster og jeg gik ombord i to forskellige mealboxe, en med kylling og en med laks. Jeg må sige, at den med laks var en total favorit. De ristede boghvedekerner, jordbær og den røde chunky dressing må være lavet til mine smagsløg, for det var bare super lækkert. Nammenam, siger jeg lige igen.  

Og så var der jo også dressingen på kyllingesalaten, som vi fik at vide var citronolie-dressing. Den smagte virkelig virkelig skønt (og nej, det er ikke en fejl at ’virkelig’ står der to gange J). Det eneste der ikke helt fungerede for mig, var lidt for mange linser i kyllingesalaten, da jeg jo er en person der trives bedre med store mængder protein og mindre kulhydrat. Men så sagde Pam, at de sørme også laver retter med ekstra mængde protein til de af os, der har det bedst med det. Så jeg skal helt sikkert på besøg hos Pam igen – ret med ekstra kød skal prøves.

Derudover bestilte vi to forskellige kager til dessert, en muffin med en masse kokos og chokolade samt en med abrikos og creme på toppen. Alt sammen uden sukker, gluten og mælk! Forstår slet ikke de kunne smage så godt og være lige efter mine egne principper.  Så det endte også med at jeg måtte købe to kokosmuffins og en konfekt-kugle med hjem. De skulle så holde til nogle dage, men gjorde det absolut ikke - ups….

Pam's dessert muffins

Tak til selveste Pam for god service, gode råd og en hyggelig snak. Det er rart at møde andre passionerede mennesker, der deler ens overbevisninger. Vi var i hvert fald enige om, at man skal lytte til sin egen krop ligegyldigt hvad andre gør og siger, også selvom det betyder en stor steak til morgenmad. Og per min egen erfaring på egen krop, så giver et stort skud protein om morgenen langt større mæthed og langt mindre lyst til at gå på afveje i løbet af dagen. Ifølge Pam, så duer steak bedre til dette end æg (den forskel må afprøves)…  

Pam fortæller desuden, at alt skal være friskt og der derfor ingen decideret menu er at finde. Det skifter hver dag, så et godt sted for den eventyrlystne.

Et besøg værd – nok mange besøg værd J

Nammenam,
LevSundtNU

2 kommentarer:

  1. Den må jeg vist også forbi, når jeg er på Holistisk Institut. Fy for den det ser godt ud!!!

    SvarSlet
  2. Jamen, det var også bare den skønneste oplevelse - og mums, jeg var bare helt vild med deres kokosmuffins. Dem kunne jeg spise hver dag :)

    SvarSlet