21 oktober 2012

En sundere mundpastil - mine YNDLINGS lakridspastiller, har altid en lille æske i tasken ...

Ej altså - har ikke lige tænkt på at dele dette med jer tidligere. Men disse lakridspastiller matcher jo fuldstændig mine strengeste indholds- og kvalitetskrav. Ingen sukker, ingen kemi, ingen aromastoffer, ingen farvestoffer, ingen stivelse og inden andre kunstige fyldstoffer. Ren og skær inddampet lakridsrodssaft med anis, der giver en lidt salmiakagtig smag. En af mine egne, sundere valg i stedet for gajoler eller mintpastiller. Velbekomme!
 
Lakridspastiller
- en sundere variant
 
Ingredienser
Rå lakridsrodssaft
Anis
- og intet andet !!!!!
 
Opskrift
1) Et smut forbi Helsemin
2) Åben pakken
3) Nip nip nippedinip
 
Amarelli er et Italiensk firma, der er kendt for at lave lakridsprodukter af bedste kvalitet. Faktisk er de verdens ældste lakridsfabrik, der har eksisteret siden 1731.

De har også andre varianter. En grøn med mint, og én alene med lakridsrodssaft. Her foretrækker jeg klart den blå med anis. Derudover har de en masse andre produkter - dog anvender de vist hvidt sukker i en del af disse - men jeg har kun set ganske få af dem på hylderne i Danmark.

Jeg har selv købt denne pakke i Helsemins butik overfor hovedbanegården. Jeg har dog tidligere også købt dem i deres butikk i Pilestræde, og det er vist de to steder, jeg mindes at have set dem.
 
En bøn: Ellers er der intet andet at sige, end en lille bitte bøn til fødevareproducenterne, venligst producér flere produkter af denne slags med rene naturingredienser, fri for kemi samt andet  unødigt fyld og gøgl. På forhånd tak!
 
En af de naturlige løsninger, juhu J

Nip nip nippedinip,
LevSundtNU

Ingen kommentarer:

Send en kommentar