23 oktober 2011

Sprøde bananchips – et sundt slikvalg

Endelig er bananchips uden sukker, honning eller friturestegning landet i Danmark, og så i en lækker luftig og sprød udgave. De har nu nok været her et stykke tid, må jeg indrømme, men det tog bare lidt tid at få dem købt og smagt. Men da jeg endelig smagte dem, blev jeg faktisk ret overrasket over deres vilde sød-syrlige banansmag. En total uartig smag, der for mig er et virkelig godt alternativ til sukkerholdig slik. Velbekomme!

Sunde sprøde bananchips

Sprøde bananchips
- lige nu mit total favorit slikalternativ :)
Ingredienser
Urtegaarden – Banan

Opskrift
1) Et smut i helsekost
2) Luk op
3) Spis…

Jeg sætter særlig stor pris på naturlige produkter, og jeg har længe ledt efter bananchips uden sukker. Så jeg må sige, at jeg er pænt tilfreds med denne løsning, der både ligger højt på mit smagsbarometer og så oven i købet er på økologiske bananer.

Man skal jo så lige have i tankerne, at tørrede bananer indeholder en del kalorier, så det er jo slik, som man ikke bare skal hælde en hel pose ned af, selvom disse små godter faktisk ikke vejer særlig meget...

Jeg har så lige opdaget, at Urtegaarden også har disse chips i tørret mango, ananas og papaya. Disse varianter har jeg ikke smagt endnu, men står højt på min to-do liste J

BØN: Så vælger jeg lige her til sidst, at glæde mig til at de salte og krydrede bananchips, jeg smagte i Indien, ligeledes må finde vej til vores himmelstrøg. Et ønske smidt ud i luften...

Sundt og velsmagende slikalternativ!

Knas knas knas,
LevSundtNU

Ingen kommentarer:

Send en kommentar